Konu: Geri: Şarkı Topiği Çarş. Ağus. 04, 2010 10:18 pm
You're on the phone with your girlfriend, She's upset She's going off about something that you said She doesnt get your humour like I do
I'm in the room, its a typical Tuesday night I'm listening to the kind of music she doesnt like And she'll never know your story like I do
But she wears short skirts, I wear t-shirts She's cheer captain and I'm on the bleachers Dreaming bout the day when you'll wake up and find That what you're lookin for has been here the whole time
If you could see that I'm the one who understands you Been here all along so why can't you see? You belong with me You belong with me
Walkin the streets with you in your worn out jeans I cant help thinking this is how it ought to be Laughing on the park bench thinkin to myself Hey isnt this easy?
And you've got a smile that could light up this whole town I havent seen it in awhile, since she brought you down You say you find I know you better than that Hey, Whatcha doing with a girl like that?
She wears high heels, I wear sneakers She's cheer captain and I'm on the bleachers Dreaming bout the day when you'll wake up and find That what you're looking for has been here the whole time
If you could see that I'm the one who understands you Been here all along so why can't you see? You belong with me
Standin by, waiting at your back door All this time how could you not know that? You belong with me You belong with me
Oh I remember you driving to my house in the middle of the night I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry I know your favorite songs and you tell me about your dreams I think I know where you belong. I think I know it's with me.
Can't you see that I'm the one who understand you? Been here all along so why can't you see? You belong with me
Standing by or waiting at your back door All this time how could you not know that You belong with me You belong with me
Have you ever thought just maybe You belong with me You belong with me
merve***
Üye
Mesaj Sayısı : 2070Yaş : 29Nerden : N£V$£HİR ...Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 10654Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Şarkı Topiği C.tesi Ağus. 07, 2010 11:45 pm
Tarkan-Adımı Kalbine Yaz
Senden ne bir haber Ne selam gelir oldu Yoksa yerim mi doldu? Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim Unutulup mu soldu?
Hani kader bizi ayırsa da bir gün Kalpler bir olacaktı Yoksa gurbetin o yalan kucakları Seni de mi uyuttu?
Hey hey gidi günler hey! Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla Hey hey gidi günler hey! Ne çabuk attın o günlerin pabucunu dama
Ayda yılda bir olsa da muhakkak ara Azıcık zamanından ayır da “Öldün mü kaldın mı?” diye sor ara sıra Adımı kalbine yaz beni unutma
Bugün o yüzüne gülen dost sandıkların Yarın da yanında olacak mı? İyi günde ne âlâ, kötü günde firarda İçin sızlamayacak mı?
Öyleyse sımsıkı sarıl kendine Özünden başka yola sapma Seni gönülden seveni el üstünde tut emi Hatırla daima
jimjime
Süper M.
Mesaj Sayısı : 13961Yaş : 27Nerden : istanbulRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 82226Rep Puanı : 10003
Konu: Geri: Şarkı Topiği Çarş. Ağus. 11, 2010 6:27 pm
Tarkan Usta Çırak
Yaklaşa yaklaşa mesafe kalmadı Dünden hazırız ama cesaret olmalı Sen bana aşık ben sana aşık Ne duruyoruz ki başlasak artık?
Seni çözmek için alt yazı lazım Benim de şifremi kırman lazım Bir adım sen beş adım ben Muhafazarkarlığı fazla abarttık
Söyle de kurtar ikimizi birden Sansüre ne gerek, bir sen bir benken Siftahı senden devamı benden Usta sen ol, bu sefer çırağım ben
Sabah akşam seni düşünür oldum Geçmişi, geleceği göremez oldum Kim ne diyor, kim bakıyor? Bakarsa baksın içim yanıyor
Yana yana biteceğiz haberimiz olsun Ön sözü geçelim, hadi ne olursun! Önce sen sonra ben Sen asıl beni açılınca bir görsen
SheyMaYusuF'
Süper M.
Mesaj Sayısı : 15484Yaş : 28Nerden : Mersin!..Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 82650Rep Puanı : 5144
Konu: Geri: Şarkı Topiği Çarş. Ağus. 25, 2010 3:31 am
Yusuf_Merve' demiş ki:
Seninle ben aynı yastığa baş koymadıkmı Seninle ben aynı yollarda yaşlanmadıkmı Olur olmaz sahte duygular içinde hapsolduk Feryadı yalvarış içinde kaybolmadıkmı Ah zor dayanmak çok zor Onca güzel zamandan sonra çekip gitmek Deli dolu yollarda bekledim Dönersin sandım gitmedim Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım Bekletme beni gel bitsin Bu özlem bu keder feryat Üzülme düzelecek herşey o dilinin ucunda Dermanım kalmadı bırak bu inadı, Olmadı yakışmadı büyük sevgimize O yok yere geçen ömrümüze Geri dön ve bitsin bu ayrılığın acısı, Deli dolu yollarda bekledim Dönersin sandım gitmedim Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım Bekletme beni gel bitsin Bu özlem bu keder feryat Üzülme düzelecek Herşey o dilinin ucunda..
Nisaa
Üye
Mesaj Sayısı : 1580Yaş : 29Nerden : sakaryaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 7970Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Şarkı Topiği Çarş. Ağus. 25, 2010 6:47 pm
Murat Dalkılıç - Hoşçakal
Dün yine oturdum sessizce, Güneşin bizim için battığı ıssız sahile. Git gide yosun tutmuş bir ev, Martılar küsmüş sen yoksun diye.
(Nakarat) Durma! Mutlu ol hayatta... İki gözüm,gülsün yüzün, Arkana bile bakma. Gidenken her şeyi al yanında Mutluluğu ol, kederi de al, Güzelim hoşçakal...!
Buket_Yusuf
Üye
Mesaj Sayısı : 5676Yaş : 29Nerden : BerlinRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 28031Rep Puanı : 38
Konu: Geri: Şarkı Topiği Perş. Ağus. 26, 2010 1:05 pm
Yansın Dünya Yansın Dünya
Aşk değil bu düpedüz eziyet
Kalbimde fena vaziyet
Sen gibi olamam canını yakamam
Bizde vefa babadan vasiyet
Sevdim kabul ama uğruna
Can verecek kadar degil
Sen git şimdi kendin gibi
Bir hayırsızın önünde eğil
Yansın dünya çok umrumda
Dönüp ardıma bakarmıyım
Sonum gelse şifam senle
Deseler bile seni ararmıyım
Tanrı ilyas.info görür olanı biteni
Kader tutar kalp hesabını
Unutur gönül çekip gideni
Kendine saklar sevabını
Bir kenara yaz bunları giderken
Lazım olur geri gelirken
Tabi döndüğünde sevdiğini
Aynı evde bulabilirsen
Yansın dünya çok umrumda
Dönüp ardıma bakarmıyım
Sonum gelse şifam senle
Deseler bile seni ararmıyım
SheyMaYusuF'
Süper M.
Mesaj Sayısı : 15484Yaş : 28Nerden : Mersin!..Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 82650Rep Puanı : 5144
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 5:16 am
tarkan~işim olmaz
Ne kadar çok uğraşsan da Beni kırmaya çalışsan da Senden ayrılmam mümkün değil Yaaa!
Bazen bana darıldığında Telefonlara bakmadığında Seni özlemek kolay değil Yaaa!
Olsun be güzelim olsun Aşkın sağı solu belli olmaz Ben aklımı senle bozdum Hiç kimseyle işim olmaz
Nefesinde yüzeceğim Yüzümün kıyısına vurdukça Sevdim yine seveceğim Aşkın koynunda uyudukça Aşkın koynunda uyandıkça
Ben kovaladıkça kaçsan da Aşkımı hafife alsan da Varlığın binbir ömre bedel Yaaa!
Beni bazen anlamasan da Canımı dağlayıp acıtsan da Seni affetmek bile güzel Yaaa
Nisaa
Üye
Mesaj Sayısı : 1580Yaş : 29Nerden : sakaryaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 7970Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 6:54 pm
Murat Boz – Sallana Sallana
Benim olan senin ama Senin olan benim değil Yani kalbinde bana bir yer yok
Belki biraz sustum ama Sözlerini yuttum değil Bak bu yangından geriye eser yok
Gönlüm usandı sana zar zor dayandı Tabi ben de üzüldüm ama yandıysa yandı
Ben burda yarına küsmüşüm Yürüyorum yolda sallana sallana Derdinle zindana düşmüşüm Bitti hakkım da kullana kullana
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 9:02 pm
SheyMaYusuF' demiş ki:
tarkan~işim olmaz
Ne kadar çok uğraşsan da Beni kırmaya çalışsan da Senden ayrılmam mümkün değil Yaaa!
Olsun be güzelim olsun Aşkın sağı solu belli olmaz Ben aklımı senle bozdum Hiç kimseyle işim olmaz
Nefesinde yüzeceğim Yüzümün kıyısına vurdukça Sevdim yine seveceğim Aşkın koynunda uyudukça Aşkın koynunda uyandıkça
Ben kovaladıkça kaçsan da Aşkımı hafife alsan da Varlığın binbir ömre bedel Yaaa!
Beni bazen anlamasan da Canımı dağlayıp acıtsan da Seni affetmek bile güzel Yaaa
'SeydÆnver'
Süper M.
Mesaj Sayısı : 10224Yaş : 31Nerden : İstanbuLRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 56817Rep Puanı : 5223
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 9:03 pm
Bir anlasan bir dinlesen Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen Bir sevdalı bir değilsen Bana ne çileler çektirdin bir görsen
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım O kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım
Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni
Bir ağlasan bir de gülsen Senin için dünyayı yakarım bir bilsen Bir tövbeli bir değilsen Bana ne çileler çektirdin bi bilsen
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım O kırmızı dudağından bir öpücük alayım Sarayım sarayım kollarımda sarayım Sen iste yeterki senin kulun kölen olayım
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 9:49 pm
Seninle ben aynı yastığa baş koymadıkmı Seninle ben aynı yollarda yaşlanmadıkmı Olur olmaz sahte duygular içinde hapsolduk Feryadı yalvarış içinde kaybolmadıkmı Ah zor dayanmak çok zor Onca güzel zamandan sonra çekip gitmek Deli dolu yollarda bekledim Dönersin sandım gitmedim Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım Bekletme beni gel bitsin Bu özlem bu keder feryat Üzülme düzelecek herşey o dilinin ucunda Dermanım kalmadı bırak bu inadı, Olmadı yakışmadı büyük sevgimize O yok yere geçen ömrümüze Geri dön ve bitsin bu ayrılığın acısı, Deli dolu yollarda bekledim Dönersin sandım gitmedim Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım Bekletme beni gel bitsin Bu özlem bu keder feryat Üzülme düzelecek Herşey o dilinin ucunda..
jimjime
Süper M.
Mesaj Sayısı : 13961Yaş : 27Nerden : istanbulRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 82226Rep Puanı : 10003
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 9:50 pm
İhtilal - Bir Benmiyim
Bir benmiyim itilen hayattan beklentisiz köşelerde Yolumun baharında Rabbim al beni Cennetine.
Garez :
Sona yaklaştım gibi geliyor, herşey bir anda bitebiliyor, Sonsuz sanılan mutluksa bak bir anda mum gibi sönebiliyor, gördüğünü sanıp gerçekleri yaşayıp dur Sen yalanlarınla, Farkına varamadan en dibe batmış yaslan bir geminin kaptanına, Anlam veremedim halime nefes almak bile zorlaşır oldu dermanım yok derdime yalnızlık tek sırdaşım oldu en başa döndüm birden herşeyi bırakıp gitmek varken yoruldum artık yaşamıyorum ve olmuyor artık yapamıyorum kırılan kalbime çarede yok verilen sözler tutulmayınca bomboş bir güne adım attım kaldım gene bak tek başıma kimseye güvenemez oldum neden herkes bu kadar sahte kendi kendime hep sorar oldum neden her yüzede bir maske geride kalanlara kapıları kapadım herkesi kendime dost sandım yüzüme gülenlerin hepsine kandım herşey boşmuş geç anladım derdim kederim biter elbet düzelecek herşey yüreğim sabret farzet herşey yokmuş gibi farz et herşey boşmuş gibi.
Bir benmiyim itilen hayattan beklentisiz köşelerde Yolumun baharında Rabbim al beni Cennetine.
KaraKaplan::
Öyle bir an gelirki öldürmenin safındayım gitmekle kalmak arasındaki çizgi yanındayım açgözlüğün kalleşliğin yeşerdiği bu yerde bir avuç yarenle bunca yıl ayaktayım şafaklar atarken ömrümün baharında al bu can senin Rabbim yollarında batan güneşle söndürüldü umutlarım şakağımda dayalı silah son kurşunda neydi bizi bu hale getiren yanlışlar yalandır belki inandığımız doğrular çıkar içinmiş kurulan tüm dostluklar ALLAH ınızdan bulun kitapsız yavşaklar! Dar ağcına bağlarız bize ihanet edeni çökertmek kolaymı lan dağ gibi ailemizi yağlı ilmik boyunlara sislli bir gece vakti sandalyelere bir tekme görsünler cehennemi.
Hayki::
Anlamsızlık güzel şey bazen anlamakta bana acı verebiliyor sırtını dönüp giden dostlar var suratsızca sana geri dönebiliryor ama benim için artık hiç kimsenin hiç birşeyin hiçbir önemi yok vede şunu biliyorum ki duygularım günden güne dahada köreliyor büsbütün herşeye küskünüm artık örtün hayallerin üstünü külüstür bu kalp öksürür hergün kapansa da olur gözlerim yalandı belki verilen tüm sözler bunu ben bile bile dinledim ama arkadaşlara düştüğün anda mı sana gerçek yüzü gösterir bana hiçbirşey sormayın sadece bağırmak istiyorum bide mümkünse beni yok sayın çünkü ben bile kendimi yok sayıyorum gecenin bi vakti ayaktayım gene manyak gibi durmadan yazıyorum acaba sorsam cevap gelir mi sence ben neden Rap yapıyorum ? İşte bu yüzden den dostum kendimi sana anlatabilmek için işte bu yüzden dostum kendimi bana anlatabilmek için işte bu yüzden dostum kendimi onlara anlatabilmek için Ve bu yüzden dostum ayakta durmam için.
Bir benmiyim itilen hayattan beklentisiz köşelerde Yolumun baharında Rabbim al beni Cennetine.........
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Ağus. 27, 2010 10:30 pm
'SeydÆnver'
Süper M.
Mesaj Sayısı : 10224Yaş : 31Nerden : İstanbuLRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 56817Rep Puanı : 5223
Konu: Geri: Şarkı Topiği C.tesi Ağus. 28, 2010 12:07 am
Emre Aydın Bu Yağmurlar
Kaybettikçe bir çentik attı Alnımın üstüne Tanrı Büyüdün dedi. Bu yağmurlar bu yüzden
Birden gelir kış fark etmezsin Kalbinde siren sesleri Batar gemilerin bu yağmurlar yüzünden
Uyan Kanar ellerin korkarsan eğer
Bak burdayım ölmedim hala Tutunuyorum uçurum kenarına Senin için unutmak için Annem için annem için
Büyüdükçe bir sayfa attı Takvimin üstünden Tanrı Yorgunsun dedi. Bu yağmurlar bu yüzden
Birden giderler fark etmezsin Kalbinde siren sesleri Ağlarsın belli olmaz bu yağmurlar yüzünden
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 3:08 am
SheyMaYusuF' demiş ki:
Buket_Yusuf
Üye
Mesaj Sayısı : 5676Yaş : 29Nerden : BerlinRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 28031Rep Puanı : 38
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 3:22 am
Sila ve ozan dogulu-alaain delon
Bütün gün öyle oturdum evde
Tadım tuzum yok olur ya öyle
Duvarların da ağzı var dili yok
Hadi kalk giyin gez toz dedim
Azcık da sen boz dedim
Aradım taradım kimse evde yok
Işıklı janjanlı girdim rastgele bir kapıdan
Meğer herkes burdaymış bihabermişim dünyadan
Kızlarla laflarken sen göründün bir anda
Bi numaralar Allah Allah bu ne n`oluyor ya
Babababa havalara nasıl da geriniyor
Alain Delon`um benim nasıl da kasılıyor
No no no almayayım başkası alsın
Tipim değilsin üstü kalsın
Nasıl da yalnız ve çıplak herkes
Mutsuz ve damsız herkes
Benim de bundan aşağı kalır yanım yok
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 3:49 am
Yusuf_Şeyda' demiş ki:
Emre Aydın Bu Yağmurlar
Kaybettikçe bir çentik attı Alnımın üstüne Tanrı Büyüdün dedi. Bu yağmurlar bu yüzden
Birden gelir kış fark etmezsin Kalbinde siren sesleri Batar gemilerin bu yağmurlar yüzünden
Uyan Kanar ellerin korkarsan eğer
Bak burdayım ölmedim hala Tutunuyorum uçurum kenarına Senin için unutmak için Annem için annem için
Büyüdükçe bir sayfa attı Takvimin üstünden Tanrı Yorgunsun dedi. Bu yağmurlar bu yüzden
Birden giderler fark etmezsin Kalbinde siren sesleri Ağlarsın belli olmaz bu yağmurlar yüzünden
Buket_Yusuf
Üye
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 2:23 pm
Yusuf Güney – Heder Oldum Aşkına ille de uğruna ölmem mi gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret sevemez seni yok sende yürek çekip sebebsiz gidişlerin pişman olupda dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen bitir ya ben bitireyim ya sen çek git ya ben mi gideyim aşk dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor….. yine çoştu gönül akıyooorr sensizliği yakıyooorr sönmeden küllenmeden bir karar ver artık ya kal ya da git ille de uğruna ölmem mi gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret sevemez seni yok sende yürek hala her günüm gecemde seni anıyorum hala aynı heycan aşkla sana koşuyorum varsa aşkına evrim işte o benim çekip sebebsiz gidişlerin pişman olupda dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen bitir ya ben bitireyim ya sen çek git ya ben mi gideyim aşk dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor….. yine çoştu gönül akıyooorr sensizliği yakıyooorr sönmeden küllenmeden bir karar ver artık ya kal ya da git
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 8:59 pm
Demet Akalın ~ Olacak Olacak
Sindiremiyorum bu ihaneti içimde bi nefret Beklemiyordum bu felaketi yüreğim sabret Hazmedemiyorum yok oluşları kaçıyor korkak Yok sayamıyorum bu cehaleti yok öyle susmak
Çok vurdum duymaz Bu kadar olmaz Kendi düşen ağlamaz
Unutup acımı alıcam öcümü Asıl o zaman görecek gücümü Onun da yerini biri dolduracak Kadere inanırım olacak olacak..
Nisaa
Üye
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 10:03 pm
Yusuf Güney Unut Onu Kalbim
Akıl almaz, geçilmez karmaşık bir yolda Yürüdüdüm, yürüdüm bir baktım Nerdeyim ben şimdi? Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm Herşeyden geçtim Lanet olsun, aşk uzak dursun Hiçbir sevda senin kadar değerli değil Başın dik dursun Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa Küçülmeyi gurur sayıyorsa Zalimin gönlü oluyorsa Unut onu kalbim offf Hayırsızın önde gideniyse Benden gidip bana dönmediyse Yalanmış herşey Unut onu kalbim offf Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm Herşeyden geçtim Lanet olsun, aşk uzak dursun Hiçbir sevda senin kadar değerli değil Başın dik dursun
SheyMaYusuF'
Süper M.
Konu: Geri: Şarkı Topiği Paz Ağus. 29, 2010 10:58 pm
Yusuf Güney – Heder Oldum Aşkına ille de uğruna ölmem mi gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret sevemez seni yok sende yürek çekip sebebsiz gidişlerin pişman olupda dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen bitir ya ben bitireyim ya sen çek git ya ben mi gideyim aşk dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor….. yine çoştu gönül akıyooorr sensizliği yakıyooorr sönmeden küllenmeden bir karar ver artık ya kal ya da git ille de uğruna ölmem mi gerek heder oldum aşkına bilerek kime özlem kimlere hasret sevemez seni yok sende yürek hala her günüm gecemde seni anıyorum hala aynı heycan aşkla sana koşuyorum varsa aşkına evrim işte o benim çekip sebebsiz gidişlerin pişman olupda dönüp özürlerin senin bu tavrı hallerinle bende ne fikir kaldı ne de cümle ya sen bitir ya ben bitireyim ya sen çek git ya ben mi gideyim aşk dediğin bir yerde bitiyor bitince acıtıyor….. yine çoştu gönül akıyooorr sensizliği yakıyooorr sönmeden küllenmeden bir karar ver artık ya kal ya da git
merve***
Üye
Mesaj Sayısı : 2070Yaş : 29Nerden : N£V$£HİR ...Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 10654Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Eyl. 03, 2010 3:59 am
Kutsi - Zor Olsa Da
Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var elimde delil Bu kadar mağrur olma sevgilim İntizarım var elimde değil
Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyorum Sana tekrar dönmek mi çare Bi kalp varki bende pare pare
merve***
Üye
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Eyl. 03, 2010 4:01 am
Serdar Ortaç - İşim
İşim olmaz hiç Allah’tan korkmayan aciz insanla İşim olmaz aşk üzerinde uğraşan ilim irfanla Kanamaktaydım aramaktaydım yüce aşkın yüzünü Sana kalsaydım tutanaktaydım boşamaktan hüzünü
Hayat açasın önümü tutmuyor kollarım Niye yaşasın ölümü kimsesiz kulların Aşk ne buzlar eritir kimse görmüyor En yüce duygudan yerim kimse bilmiyor
İşim olmaz benden de güzeli yok Bu bakımdan benden çok üzeni yok
Benden çok üzebilir misin? Benden çok gülebilir misin? Bu günlerde çok canım sıkkın, Tövbe…
merve***
Üye
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Eyl. 03, 2010 4:03 am
Rihanna - Rude Boy
Come here rude boy, boy Can you get it up Come here rude boy, boy Is you big enough Take it, take it Baby, baby Take it, take it Love me, love me
Come here rude boy, boy Can you get it up Come here rude boy, boy Is you big enough Take it, take it Baby, baby Take it, take it Love me, love me
Tonight, I'mma let you be the captain Tonight, I'mma let you do your thing, yeah Tonight, I'mma let you be a rider Giddy up, Giddy up, Giddy up, babe
Tonight, I'mma let it be fire Tonight, I'mma let you take me higher Tonight, Baby we can get it on, yeah We can get it on, yeah
Do you like it boy I wa-wa-want What you wa-wa-want Give it to me baby Like boom, boom, boom What I wa-wa-want Is what you wa-wa-want Na, na-aaaah
Tonight, I'mma give it to you harder Tonight, I'mma turn your body out Relax, Let me do it how I wanna If you got it, I need it And I'mma put it down
Buckle up I'mma give it to you stronger Hands up We can go a little longer Tonight, I'mma get a little crazy Get a little crazy, baby
Do you like it boy I wa-wa-want What you wa-wa-want Give it to me baby Like boom, boom, boom What I wa-wa-want Is what you wa-wa-want Na, na-aaaah
I like the way you touch me there I like the way you pull my hair Babe, if I don't feel it I ain't faking No, no
I like when you tell me kiss it there I like when you tell me move it there
So giddy up Time to giddy up You say you're a rude boy Show me what you got now
Come here right now
Take it, take it Baby, baby Take it, take it Love me, love me
Love me, Love me, Love me Love me, Love me, Love me
Love me, Love me, Love me Love me, Love me, Love me
merve***
Üye
Konu: Geri: Şarkı Topiği Cuma Eyl. 03, 2010 4:07 am
Tarkan - İşim