rica ederim bebeim yhaa bu arada acayip mutluyum yha msjlarımız okunduu off
sorma kız bende sizin adınıza çok mutlu oldum fahriyeminde öyle nasıl moralim bozuktu dinleyemiyorum gökçem küz bize filan ama şimdi sayenizde dinlemiş kadar oldum hem sizin mutluluğunu mesajlarınız okundu filan bide gökçem geldi daha ne isterim ben dimi............
Gokche
Üye
Mesaj Sayısı : 2914Yaş : 32Nerden : RoMaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 5851Rep Puanı : 1296
sorma kız bende sizin adınıza çok mutlu oldum fahriyeminde öyle nasıl moralim bozuktu dinleyemiyorum gökçem küz bize filan ama şimdi sayenizde dinlemiş kadar oldum hem sizin mutluluğunu mesajlarınız okundu filan bide gökçem geldi daha ne isterim ben dimi............
evet cnm barıştığınıza sevindim bi de sude gelsn bakalımmm onla da barışın dostluğunuz süper gökçecim bozmayınn
Gokche
Üye
Mesaj Sayısı : 2914Yaş : 32Nerden : RoMaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 5851Rep Puanı : 1296
sedeefff tmm cnm yaa küsmmde bize sohbete gelin diyom siz yokmuşbni gibi başka başka şeylere kaçıyonuzz amaaa
ya aşkolsun cnm hiç öyle bişey olurmu o ara varya bende çok kızdım bi oraya koşum bi buraya kafam döndü nereye yazıcamı şaşırdım bi toplanamadık biyerde bende ne olduğunu anlamadım yani hiç öyle şey olur mu sen yokmuşsun gibi davranalım bende orda bakıyom sen şuraya gelin yazmışsın hemen oraya geliom kimse bişey yazmıo benimde kafam karıştı nereye yazıyım diye
seedorf
Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1294Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 661Rep Puanı : 8
evet cnm barıştığınıza sevindim bi de sude gelsn bakalımmm onla da barışın dostluğunuz süper gökçecim bozmayınn
ayyy saol elifçin tekrar sağol radyoyu aktardığın için biz dinleyemeyenlere bide nasıl içim rahat anlatamam gökçemle barışmamıza sudeninde neye küstüğünü anlayamadık bi gelsede öğrensek gönlünü alsak..........