Mesaj Sayısı : 1294Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 661Rep Puanı : 8
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 12:24 am
bir yere gitmiosan anlatsana cnm neler konuşmuşlar yoksa ben yarını bekleyemicem zeynomun anlatması için
Gokche
Üye
Mesaj Sayısı : 2914Yaş : 32Nerden : RoMaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 5851Rep Puanı : 1296
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 12:27 am
cnm çıkıyorum yarın gelmemm içinde bahane olur harika şeyler konuşmuşlar say vede yarın burdaol öptüm hepiinzi byby
seedorf
Özel Üye
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 12:28 am
tmm cnm yarın uzun uzun konuşalım kocaman öptm benim içinde bahane olur girmeye çalışırım ama çok merak ettim doğrusu zeynoda burda olur hem daha güzel olur
esmerce
Üye
Mesaj Sayısı : 540Yaş : 34Nerden : bursaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 160Rep Puanı : 7
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 1:42 am
ya nereye geldi yne yusuf allahım yarabbim yine kaçırdım bn sanırım offf ya
yusuff_ben
Üye
Mesaj Sayısı : 2892Nerden : yusufumnn gittiği her yerdenRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 6785Rep Puanı : 174
evet bebem konuştum yusufla ama gergindi nedenini anlamdım siteye gel filan dedim kızlar gelmeniçok istiyorlar filan bi ara gelirim ddi çok yoğunya ondan bide öle işte ama çok tatlı yaaaa
seedorf
Özel Üye
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 3:04 pm
başka neler konuştunuz nerden aradın ki onun telini mi aradın
En son seedorf tarafından Perş. Nis. 16, 2009 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
seedorf
Özel Üye
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 3:06 pm
demek gergindi cnm ya napsın ordan oraya koşturuyo ama programda çok iyi gördüm onu elendiği belliydi hep oynadı kurtlarını döktü valla nasıl hoşuma gitti mutlu görünce onu
bebm çok fazla heyecan yoktu ilk konuştuğumda vardı ama şimdi çok fazla yok =))) çok güzel bişey cnm ya inş sizde konuşursunuz
seedorf
Özel Üye
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 3:12 pm
inş. ama dediğim gibi ben konuşamam heralde sen cebini mi aradın
seedorf
Özel Üye
Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 16, 2009 3:14 pm
zeyneppp demiş ki:
bebm çok fazla heyecan yoktu ilk konuştuğumda vardı ama şimdi çok fazla yok =))) çok güzel bişey cnm ya inş sizde konuşursunuz
ee tabi şekerim alıştın artık dün girdim siteye bi baktım bişeyler yazıo konuştum falan sonra gökçem dedi böyle böyle diye nasıl sevindim senin adına bilemezsin dedim zeynoma helal olsun be cnm valla çok sevindim işallah bir daha konuşursun
ayyy cnm ya tşk insan istedimi herşeyi yapar yeterki pes etmesin inş yaaa iszde konuşursunuz