Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Cuma Mayıs 01, 2009 9:26 pm
Evet ya sarı çiyan işte reyting peşinde salak :evil: :evil: :evil:
damla-yusuf
Üye
Mesaj Sayısı : 224Yaş : 34Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 63Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Cuma Mayıs 01, 2009 10:28 pm
esmer güzeli hayatım bak bende senin görüşüne katılıyorum benden alıntı yaptığın benim düşüncem değil bende onu alıntı yapmıştım birinden ve ona cevap yazmıştım
yusu[f]an_aylin Banlandı
Mesaj Sayısı : 809Nerden : niE gLcenmı xD Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 2295Rep Puanı : 45
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Cuma Mayıs 01, 2009 11:56 pm
EsmerGüzeli demiş ki:
damla-yusuf demiş ki:
illa birinden yana olacaksam tarafsızım ama böyle şeyler söylemeyin şaka yapıyo sadece çok fazla abartıyosunuz
yusufu iyiliği için seveni bizde severiz o resmen reytting almak için yusufun adını kullanıyo
aynen[/quote]
aynen cNm
YuSuFuM_NaZ
Üye
Mesaj Sayısı : 847Nerden : MeGa kEnT iStAnBuL Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : -1367Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber C.tesi Mayıs 02, 2009 1:04 am
ya ben duymadım ya öylemi demiş
damla-yusuf
Üye
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber C.tesi Mayıs 02, 2009 8:12 pm
yta kzılar açıklamamı okumadınız galiba yanlış anlaşılmak istemiyorum
nergiz
Üye
Mesaj Sayısı : 80Yaş : 35Nerden : diyarbakırRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 20Rep Puanı : -3
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Ptsi Mayıs 04, 2009 10:43 pm
ece sevdiğinden uğraşıyor yoksa kötü niyetli değil
Tweetyy
Süper M.
Mesaj Sayısı : 5370Nerden : İsTRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 32116Rep Puanı : 144
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Ptsi Mayıs 04, 2009 10:49 pm
evet sediğinden aamaa bazendee faslaa oluo tabii
yusu[f]an_aylin Banlandı
Mesaj Sayısı : 809Nerden : niE gLcenmı xD Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 2295Rep Puanı : 45
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Salı Mayıs 05, 2009 5:59 pm
eed
S.NUR
Üye
Mesaj Sayısı : 98Yaş : 28Nerden : SİVASRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : -68Rep Puanı : -3
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Salı Mayıs 05, 2009 9:49 pm
nergize katılıyorum bu yazdıklarınızı yusuf okusa sizi kınar yani uzatmayın bence söylmemiş olabilir o da sizin görüşünüz herkes söyledi ve bitti bu konu uzamasın bence
yusu[f]an_aylin Banlandı
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 12:24 am
neyse ya eed baya uzadı bn sdece o an sinirlendm soledm baya uzadı konuyu siLsin bence yoneticilerden biri tbi nasıl uygun gorurlerse :?
damla-yusuf
Üye
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 12:46 am
aynen
özlemmm
Üye
Mesaj Sayısı : 316Yaş : 37Nerden : kastamonuRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 923Rep Puanı : 67
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 4:55 pm
tamam ece takmış olabilir. ama kendi için değil perşembe günü gelecek diğer konuğunu sürekli övüp duruyor dün resimlerinde çok güzel çıkmış kardeşim falan diyor du bence yusufl a aralarını yapmaya çalışıyor geçen magazin programda gösterdi o kızla yusufun sahne aldığı klübe gitmişler çıkarken magazinciler ece ye sordular içerde samimymişsiniz yusufla dediler hayır ben değilim dedi yanında ki kızın ismini söyledi o kızda kızdı eceye ne yapıyorsun dedi yusufla o kızı aynı proğrama çağırmış aralarını yapmaya çalışıyor
ardaarda Banlandı
Mesaj Sayısı : 75Yaş : 36Nerden : WesTComptoNRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : -84Rep Puanı : -5
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 4:56 pm
ece iyi taktı zaten
yusu[f]an_aylin Banlandı
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 8:07 pm
özlemmm demiş ki:
tamam ece takmış olabilir. ama kendi için değil perşembe günü gelecek diğer konuğunu sürekli övüp duruyor dün resimlerinde çok güzel çıkmış kardeşim falan diyor du bence yusufl a aralarını yapmaya çalışıyor geçen magazin programda gösterdi o kızla yusufun sahne aldığı klübe gitmişler çıkarken magazinciler ece ye sordular içerde samimymişsiniz yusufla dediler hayır ben değilim dedi yanında ki kızın ismini söyledi o kızda kızdı eceye ne yapıyorsun dedi yusufla o kızı aynı proğrama çağırmış aralarını yapmaya çalışıyor
evet ya sinir oluorm eceye sarı dul :evil:
damla-yusuf
Üye
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Çarş. Mayıs 06, 2009 10:47 pm
yarın bakıcaz artıkk
yusuf güney01
Üye
Mesaj Sayısı : 2096Nerden : k.maraşRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 10836Rep Puanı : 39
Konu: Geri: Ece Erkenden Haber Salı Eyl. 08, 2009 3:41 am
sinir
aslı-yusuf güney
Üye
Mesaj Sayısı : 85Yaş : 28Nerden : ankaraRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 411Rep Puanı : -1
öle demeniz de biraz ayıp olmuş ama ece erkeni sevmiyebilirsiniz ama dul felan bence agzınıza yakışmamış ya ben yakıştıramadım sizin düşünceleriniz ne onu ben bilmem yazında görelim sizin de düşüncelerinizi ben bu yorumu yapmak istedim
trabzonlu yusuf
Üye
Mesaj Sayısı : 128Yaş : 36Nerden : istanbulRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 153Rep Puanı : -2
arkiler ece erken e kızmayın belki söyledigi gibi ysf çapkındır çapkın olsun önemli degil sonuçta bekar yani oda her erkek gibi çapkındır zate bu erkeklerin çapkın olmayanı yoktur ece erken ysf u ii tanıyo esonuçta arkadaşlar deglmi ben ece erken i çok sevyom ona laf yok bence o dogruları söylüyo
gitbedenimburalardan Banlandı
Mesaj Sayısı : 889Nerden : Yusuf*mun oLduğu heR yerdeNRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 4608Rep Puanı : 15