Mesaj Sayısı : 299Yaş : 33Nerden : NeReYe...!Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 1992Rep Puanı : 21
Konu: Facebook Testlerinin Günlük hayattaki Etkileri :) Paz Ağus. 16, 2009 4:42 am
Facebook'un vazgeçilmez (!) testlerinin insan yapısı üstündeki kalıcı etkilerinin gerçek hayata yansıması nasıl olurdu hep birlikte bakalım
- Faruukk - Efendim hayatım ? - Beni ne kadar seviyosuuun ? - Faruk "onu ne kadar seviyosun" testini çözdü ve sonucu; "az biraz" çıktı. . - Faruk neler diyosun sen ? Kendine geL - Faruk’a Nazan’ titreşim yoLLadı .. - Faruuuk boyun posun devrilsin senin emi ! Kaç kere dedim facebook’u bırak artık diye - Faruk is offline. .
- Aloo Sedat napıyosun hayatım? - Çalışıyorum karıcım sen napıyosun ? - Bende akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum sana sorayım dedim istediğin bişey varmı ? - Sedat ; "Burcuna göre en sevdiğin yemek hangisi?" testini çözdü ve sonucu; "zeytinyağlı enginar" çıktı. . - Sedat yinemi facebook’tasın sen - Tamam kapattım hayatım - Bak geçende de aynı testi çözdün bana sushi yaptırdın senin yüzünden hepimiz zehirlendik - E hayatım nerden bilebilirim ki testin yanlış çıkaracağını ? - Testte yoğurtlu sushi çıktı diye illede tutturdun ama yap diye bende kıramadım seni Enginarı da yapmıyorum işte kuru fasulye var akşam turşu al gelirken. . .
- Hadi be arkadaşım yeşil yandı ilerlesene - Ne var ulan ilerlemiyorum noolucak ! - Naci'e çete savaşları daveti gönderdiniz. . - Ne çete savaşı lan ne diyosun sen kaçma lan ! -
göksu_yusuf
Konu: Geri: Facebook Testlerinin Günlük hayattaki Etkileri :) Ptsi Ağus. 17, 2009 9:08 pm
paylasım için saol
FireArrowq Banlandı
Mesaj Sayısı : 299Yaş : 33Nerden : NeReYe...!Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 1992Rep Puanı : 21
Konu: Geri: Facebook Testlerinin Günlük hayattaki Etkileri :) Salı Ağus. 18, 2009 3:31 am
rica ederizzz...
ŞuLe ♥ Yusuf
Mod
Mesaj Sayısı : 10575Nerden : AnkArARuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 52674Rep Puanı : 85
Konu: Geri: Facebook Testlerinin Günlük hayattaki Etkileri :) Salı Ağus. 18, 2009 5:44 pm