RAFET EL ROMAN MEST ETTİ
İnegöl Belediyesi tarafından, bu yıl 22.si düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nin finaline, ünlü sanatçısı Rafet El Roman konseri damgasını vurdu. Geçtiğimiz Pazar akşamı saat 21.00’de Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan MODEF Fuar alanı karşısındaki alanda gerçekleştirilen konserde, Rafet El Roman söylediği şarkılarla, İnegöllüleri mest etti.
PROTOKOL VE HALK İÇ İÇE
Yaklaşık 15.000 civarında İnegöllü vatandaşın katıldığı konserde, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki heyet de ayakta olarak, güvenlik şeridinin dışında, Rafet El Roman’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti.
Romantik pop müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Rafet El Roman şarkıları ile İnegöllü hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
RAFET EL ROMANA SEVGİ SELİ
İnegöl dışından da çok sayıda hayranının gelmesi ile izdihama sebep olan konserde Rafet El Roman, kendi şarkılarının yanı sıra türkülerle hayranlarını coşturdu.
Konser’de Rafet El Roman’a plaket ve çiçek takdim eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şimdiye kadar İnegölde yapılan hiçbir konserde bu konserdeki kadar kalabalık oImadı. Rafet El Roman’a ve sahne arkadaşlarına bundan sonraki sanat yaşamlarında başarılar diliyorum." dedi. Başkan Aktaş, aynı zamanda festivale katkıda bulunan sponsorlara teşekkür etti.
İNEGÖLE VE KÖFTEYE HAYRAN KALDI
Konser sonrası konuşma yapan Rafet El Roman festival kapsamında çok güzel bir gece geçirdiklerini belirterek “İnegöl halkının bu güzel ilgi ve alakasını unutmayacağım. İnegöl’ü gezme fırsatımız da oldu. Ben İnegöl’ü çok sevdim. İnegöl köftesini de yedik. Harika bir tadı var.”diye konuştu. Rafet El Roman, Başkan Aktaşa, konserde emeği geçenlere ve konser alanını hınca hınç dolduran İnegöllü hayranlarına teşekkür etti.
22. Uluslar arası Kültür Sanat Festivalinin son etkinliği olan Rafet El Roman konseri muhteşem havai fişek gösterileri ile son buldu.