Korkma, bu sınıf toptan kalacak Sınavlarda hep sana yardımcı olacak Birler, ikiler karnede parlayacak Onlar senindir hocam, senin eserindir ancak.
Çatma kurban olayım çehreni ey nazlı baba Kahraman evladına bir gül ne bu öfke bu ceza Olsun senin uğruna bu canım feda Haklıdır derslerden kalan öğrenci daima.
Ben ezelden beridir ZAYIF aldım zayıf alırım Hangi hoca bana beş vermiş şaşarım Ben her gün zayıflarla yatıp kalkarım Yırtarım karnemi aileme göstermem atarım
Karnemin tamamını sarmışsa bütün birler Benim iman dolu hocalarım sonra bana ne derler! Evdekiler her gün beni kötüleyip üzerler Bu zayıflar ne deyip üzerime yürürler
Arkadaş! Karneni zayıflara uğratma sakın Biraz çalış bitsin bu alın yazın Bundan sonra beş almak senin hakkın Alışırsın beşlere belki yarın belki yarından da yakın
Aldığın birleri "not" diyerek geçme tanı Düşün sınıftaki onlarca beş alanı Sen tembel öğrencisin incitme yazıktır babanı Verme karneni babana, verseler dünyaları
Kim bu beşlerin uğruna olmaz ki feda Karneyi sıksan fışkıracak "bir" bir daha Söylemese, karnemdeki birleri hocalarım babama Etmese bir dolu karnemden beni herkesin yanında
Ruhumun hocalardan isteği beş almaktır emeli Değmesin yazılıma hocaların kırmızı kalemi Bu birler ki karnemin temeli Ebedi karnemin üstünde benim inlemeli
O zaman annemle babam kırarsa kafamı Her birimden dolayı yerim çehreme tokatı Fışkırır sicim gibi gözlerimden göz yaşları İşte o zaman hapis olurum çıkamam dışarı
Yok ol artık önümden ey şanlı karne Dönsün artık karnemdeki bütün birler beşe Yer verme karnede artık birlerle Hakkındır senin de sevinmek karnede Hakkındır!
damlacık cık
Özel Üye
Mesaj Sayısı : 6628Yaş : 28Nerden : bursaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 36398Rep Puanı : 0
Mesaj Sayısı : 6628Yaş : 28Nerden : bursaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 36398Rep Puanı : 0
Konu: Geri: ÖĞRENCİ MARŞI Salı Eyl. 08, 2009 3:05 am
melis balım sna ulaşmam lzım
EyLuL_GuZeLi
Üye
Mesaj Sayısı : 1270Nerden : Niye GeLcen mi?Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 6077Rep Puanı : 3
Konu: Geri: ÖĞRENCİ MARŞI Salı Eyl. 08, 2009 7:57 am
canım saol p.için ama böyle bişe bnm hiç hoşuma gitmezz..sonuçta bizim milli marşımız ve bir dalga geçme söz konusu...zaten vatan millet duygusu olan böyleee bişeyii düşünmez bile..
Melis canım eleştirim sana değill yanlış anlaşılmasınn..
askımasklarındanbulasın
Üye
Mesaj Sayısı : 8735Yaş : 33Nerden : MalatyaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 44886Rep Puanı : 205
bende dalqa qeçmiorum Eylülcüm sadece internetten gördüm ve paylaşmak istedim dalga söz konusu olduqunu sanmıyorum bizimde milli marsımız bizde sayqı duyuyoruz dalqa söz konusu deqil...Yanlıs anlamadım canım.
EyLuL_GuZeLi
Üye
Mesaj Sayısı : 1270Nerden : Niye GeLcen mi?Ruh Halim : Takım : Yorum Puanı : 6077Rep Puanı : 3
Konu: Geri: ÖĞRENCİ MARŞI Çarş. Eyl. 09, 2009 6:49 am
Canım ben zaten sen dalga geçtin demedim kii...ama bana göre milli sembollerimizin böyle şeylere alet edilmemesi gerekiyor..bu bnm düşüncem..siz ne düşünürsünüz bilmem..
askımasklarındanbulasın
Üye
Mesaj Sayısı : 8735Yaş : 33Nerden : MalatyaRuh Halim : Takım : Yorum Puanı : 44886Rep Puanı : 205